Facebook profilom

Facebook profilom
Kövess be!

2023. december 10., vasárnap

A. M. Summer - A padlás titka - ajánló


A romantikát kedvelőknek itt egy szuper novelláskötet, ami sok-sok érzelmes történetből áll :) Ne hagyjátok ki!

 Fülszöveg:

Első novellagyűjteményemben elég színes a paletta. A kötetet lapozgatva hol hangosan kacaghat az olvasó, hol pedig elmorzsolhat egy-egy könnycseppet. Fontos szerepet tölt be a romantika, az álmodozás, a humor és a család, de nem feledkeztem meg a mindennapi küzdelmekről és az olyan szükségletünkről sem, mint az evés, ezért egy kiváló receptet is belecsempésztem a könyvbe. Magyarországról kiszakadva néha távoli földrészekre vagy épp egy szigetre is elrepítem a novelláim szereplőit, de a zene is életre kel a sorok között.

Írótársaim az alábbi gondolatokat fogalmazták meg a kötettel kapcsolatban:

„Bársonyosan nyelvhez simuló koktél finom érzelmekből, drámai pillanatokból, humoros helyzetekből.” (Dömötör László író)

„Remény és harmónia. Érzések, melyek minden novellában fülön csíphetők.” (Czank Nelli írónő)

„Érzelemdús kötet, bensőséges, elgondolkodtató történetekkel. Kellemesen kirángatott a hétköznapokból.” (Sáfrán Judit írónő)

„Hol tanulságos, hol megható, olykor pedig mulatságos történetekkel játszik az olvasó lelkének húrjain.” (Lang Tünde / T. C. Lang írónő)

„Miközben olvastam a szavakat, életre kelt körülöttem a történet.” (Koronczi Zsolt író)setében."



A dilemma
„– Akkor fej – súgta Adrián Lilla fülébe, és rákacsintott, mire ő a szemeit forgatta vőlegénye viccelődésén. – Aztán nászút a téli szünetben – folytatta. – Egy jó kis síelés már igazán ránk férne, nem gondolod? – kacagott fel Adrián, aki ma igazán elemében volt, mondhatnánk örömittas állapotban. – Ne is hallgass rá, Andi – karolt bele leendő anyósába Lilla, és elindult vele a konyha felé. – A fiad ma valami poénpirulát vett be – tette hozzá kiszáradt torokkal, és egy csésze teát töltött magának.”

A #maradjotthon-pite
„Jaj, ez a sütés-főzés… Pedig az emberiség fele nem is járt se főzőtanfolyamon, se cukrász szakra. Hogy csinálják? Mindenki az anyukájától leste el a fortélyokat és a recepteket? Ez nekem a sport miatt teljesen kimaradt. Edzés reggel, edzés délután. A konyhát messzire elkerültem, vagy ő került el engem, ezt már nem tudom pontosan.”

Az elégetett kézirat
„A tavasz első sugarai sütöttek be a ráccsal védett ablakon. A földszinti helyiségben már csak egy ember várakozott, pedig a kapunál azt a tájékoztatást adták, hogy akár két órát is igénybe vehet, amíg a korábban érkezett sértettek végeznek. Noémi levette a barna színű parka kabátját, és leült a rendőrkapitányság várójában.”

Tengerparti álom
„Darius egy ideje már körbe-körbe járkált az előszoba hideg kövén, körmei pattogtak a burkolaton. Csak akkor nyugodott meg egy kicsit, amikor pórázt kapott a nyakába. A bézs színű kis mamlasz teljes erőből húzta maga után a gazdáját.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése