Facebook profilom

Facebook profilom
Kövess be!

2024. január 14., vasárnap

Játék, szex, szerelem - 7. fejezet


 foto: pixabay
18+

Reggel kómásan támolyogtam ki a fürdőbe. River már sehol sem volt, hiszen majdnem kilencig aludtam. Hajam kontyba kötöttem, és beálltam a zuhany alá. A langyos víz rögtön felfrissített. Azon gondolkoztam mit csináljak ma, mert így lett egy üres napom. A testem még csupa hab volt, mikor megszólalt a csengő. Villámgyorsan mostam le magamról a tusfürdőt, mikor újra megnyomták a csengőt, de már egészen türelmetlenül.

– Jövök már! Mi ilyen sürgős? – morogtam, és magamra tekertem egy nagy törölközőt, és szaladtam is az ajtóhoz.

Csak résnyire akartam kinyitni, hogy megnézzem ki az, de amikor megláttam Jacobot, a döbbenettől szélesre tártam. Ő legalább ugyanolyan meglepetten nézett végig rajtam. Miután leesett, hogy egy szál törölközőben állok előtte, a döbbenetet ijedtség váltotta fel. Jacob szemeiben vágy csillant, és fenyegetően közeledett felém. Csak egy lépést tudtam hátrálni, mert azonnal utánam nyúlt, és mint egy ragadozó, úgy kapott el, miközben lábával belökte az ajtót maga után.

– Ne menekülj, Gi! – szorított magához. – Egész éjszaka csak rád gondoltam.

Lecsapott a számra. Én pedig abban a pillanatban alatt megtörtem. Tudtam, hogy az övé leszek, mert az övé akartam lenni, hisz egész éjjel erről álmodoztam. Jacob csókja heves volt, megsemmisülten simultam a karjaiba. Mohón viszonoztam a csókját, közben letoltam a vállán a zakóját, amely a földre esett. A szobám felé hátráltunk, én már a nyakkendőjét lazítottam, és egy pillanatra sem váltak szét az ajkaink. Szinte beestünk az ajtón, és összegabalyodva zuhantunk az ágyra. Jacob hevesen csókolt, majd kifulladva néztünk egymás szemébe. Kissé megemelkedett, és széthúzta a testem köré tekert törölközőt. Tekintetét elégedetten legeltette végig rajtam.

– Úristen! Milyen gyönyörű vagy! – mondta fátyolos hangon, és szája máris újra lecsapott.

Csókja lágyabbra váltott, a keze a mellemre siklott. Hangosan felnyögtem a gyönyörtől, ahogy finoman megmarkolta. Szája már az államon járt, onnan siklott lejjebb, a nyakam irányába. Csókjait finom harapásokkal tűzdelte, néha erősebbel, hogy aztán kellemes puszikkal enyhítse kínomat. Az egész testem lángba borította az őrjítő játékával. Még lejjebb csúszott, ajkai közé vette az egyik mellbimbómat, és óvatosan megszívta, aztán körkörös mozdulatokkal becézgette a nyelvével. Szinte felforrt a vérem, és tűzforró lávaként zúgott végig a testemen. A lehelete cirógatta a bőröm, édes borzongást hagyva maga után. Egyik keze a belső combom simogatta, én pedig reszketve vártam, hogy végre megérintsen ott.

Jacob nem sokat teketóriázott, keze a lábam közé vándorolt, és mikor egyik ujja besiklott a hüvelyembe, szinte felsikoltottam a hirtelen jött kéjtől. Visszakúszott hozzám, ajkai újra megkeresték az enyémet, de kezével sem hagyta abba izgalmas játékát. Gyakorlott mozdulatokkal ingerelt, újabb ujját csatlakoztatva az előzőhöz. Magamon kívül vergődtem az ölelésében. A fejem hátracsapva éltem át életem legváratlanabb orgazmusát.

Szent Isten! Ez mi volt?

Még magamhoz sem tértem, máris tágra nyílt szemekkel néztem, ahogy Jacob izgatott félmosollyal felemelkedik, és kigombolja az ingét, majd feltárult előttem a túlzottan is tökéletes felsőteste. Felállt, én pedig szinte kábultan vártam, hogy megpillanthassam azt a csodát, amit az erősen domborodó nadrágja rejtett. Jacob hosszan a szemembe nézett.

– Nem akarod te csinálni? – állt meg, miután kioldotta a nadrágszíját.

Hogyne akartam volna! Izgalmamban beharaptam a szám szélét, és kicsúsztam az ágy szélére. Felnéztem rá, miközben kibontottam a nadrágjából. A bokszerével együtt toltam le róla, és elképedve bámultam az arcom előtt felbukkanó farkát.

Jacobbal meglehetősen bőkezűen bánt a sors. Nyeltem egy nagyot a gusztusos látványra. Marokra fogtam acélkemény férfiasságát, és újra felpillantottam rá. Jacob mellkasa szaporán süllyedt fel-le, miközben elnyílt ajkakkal nézte, ahogy a nyelvem végigvezetem a teljes hosszán. Aztán behunytam a szemem, és a számba vettem őt.

– Ó, ezt nem kellene most, Gianna! – nyögött fel Jacob.

Éppen csak néhány mozdulatot engedett, még bele sem melegedhettem, máris újra az ágyra döntött.

– Majd legközelebb – mondta rekedt hangon. – Ugye védekezel valahogy, mert érezni akarlak – kérdezte türelmetlenül.

Sietősen bólintottam, mire rögtön szétfeszítette a lábamat, és beillesztette magát. Óvatosan hatolt belém, mégis kétségbeesetten belekapaszkodtam a vállába, annyira feszített.

– Istenem, Jacob! – nyögtem fel hangosan, mikor teljes egészében bennem volt.

– Annyira tudtam, hogy ilyen finom leszel – súgta a fülembe, és lassan mozogni kezdett.

Mámoros boldogságban lebegtem. Minden porcikám akarta ezt a férfit, és az általa nyújtott örömöket. Jacob farka tökéletesen kitöltött, és minden mozdulata olyan ingereket küldött a testemnek, amitől teljes önkívületi állapotba kerültem. Egyre gyorsuló ütemes mozgása, és mohó csókjai egy pillanat alatt a csúcsra juttattak. A saját hangos nyögéseimet hallottam, és Jacob felhevült testét éreztem az enyémhez préselődni.

Nem kímélt. Egy pillanatra sem állt meg, hogy levegőhöz jussak, helyette egyre erőteljesebb, határozott lökésekkel tett magáévá. Kezével beletúrt a már rég kibomlott hajamba, és megmarkolva belefúrta a fejét a nyakamba. Vad, szenvedélyes szex volt ez, mindketten a vágyainkat hajszoltuk. Alhasam szinte már görcsbe ugrott a sorozatos kéjes gyönyörtől, körmeim a vállába mélyesztettem. Felsikoltottam az újabb orgazmustól. Jacob elhomályosodott tekintettel nézett le rám, és gyönyörű kínok között velem együtt élvezett el.

Félájultan feküdtem az ágyban, Jacob is kimerülten pihegett mellettem. Édes istenem! Három orgazmus! Máskor jó, ha nagy nehezen összejön egy.

– Ugye, hogy ezt kár lett volna kihagyni – fordult felém Jacob, és magához húzott.

– Oké, elismerem. Elég jó volt – játszottam a lazát, közben meg totál el voltam varázsolódva.

– Ez nem jó volt, Gianna, hanem fantasztikus – súgta a fülembe.

– Tulajdonképpen miért jöttél? – kérdeztem, mielőtt tovább fényeztük volna a teljesítményét. – Nem azt mondtad, hogy tárgyaláson leszel?

– Áttettem hétfőre, mert látni akartalak. Pontosabban nem csak látni. Egész éjszaka állt a farkam, szinte semmit sem aludtam – közölte egyszerűen.

– Öhm, máshogy is megoldhattad volna – kuncogtam. – De végül is, nem bánom…

Jacob halkan felnevetett.

– Akkor most már nem fogsz menekülni előlem?

– Eddig sem jártam sikerrel – ismertem be kelletlenül a vereségem.

Jacob az állam alá nyúlt, és kényszerített, hogy a szemébe nézzek.

– Most már ne játsszuk el, Gi! Leszel a valódi barátnőm? – kérdezte halál komoly arccal.

A szívverésem kihagyott egy ütemet. Biztos, hogy jól hallottam?

– Ugye nem csak viccelsz? – kérdeztem óvatosan.

– A legkevésbé sem. Komolyan gondolom, szívesen randiznék veled. Vagyis, kicsit fordítottunk a sorrenden – nevetett aranyosan –, de majd randizhatunk is.

Ez a férfi ebben a pillanatban rabolta el a szívemet véglegesen. Szerelmesen pislogtam rá, kétségek nélkül hittem el minden szavát. Jacob Morris járni akar velem. Ennél csodálatosabb dolog nem is történhetett volna velem.

– Oké, próbáljuk meg. Úgysem hagynál békén – tettem hozzá vigyorogva.

– Hm, biztos, hogy nem – mordult fel Jacob, aztán megragadott, és az ölébe fordított. Tekintete a melleimre tapadt.  – Lélegzetelállítóan szép melleid vannak, Gianna. Mindig látni akarom őket.

Ujjaival körkörösen cirógatni kezdte a mellbimbóimat. Megborzongtam a finom érintésre. Jacob mosolyogva nézett a szemembe, majd megemelte a csípőjét, jelezve, hogy ideje ott folytatnunk, ahol abbahagytuk.

Boldogan fogadtam magamba, és olyan kiéhezetten szeretkeztem vele újra, mintha nem is az előbb elégített volna ki. Méghozzá háromszor. Jacob nemcsak kiváló szeretőnek bizonyult, de meglehetősen kitartónak is. Az utolsó csepp energiámat is kifacsarta belőlem, és mikor én már mozdulni sem bírtam, elképedve vettem tudomásul, hogy ő még mindig bírna egy menetet.

– Ne! – löktem arrébb a kezét nevetve, amikor már megint a lábam között kalandozott. – Inkább együnk valamit, mert éhen halok.

– Hány óra van? – érdeklődött a fejét visszaejtve a párnára.

Megnéztem a telefonomat.

– Dél múlt.

– Akkor nem sok időm maradt. Fél kettőkor lesz a másik tárgyalásom. Azt nem tudtam elnapolni. – Jacob kikelt az ágyból, és kezébe vette a ruháját. – Lezuhanyozhatok?

– Persze – bólintottam. – A szemközti ajtó lesz.

Magamra kaptam a köntösömet, és amíg Jacob elkészült, addig főztem egy kávét.

– Majd pakolj össze, mert a tárgyalás után érted jövök, és nálam alszol – közölte, amikor előbukkant a fürdőből.

– Nincs beleszólásom? – vontam fel a szemöldököm.

– Nincs. Nem fogok még egy éjszakát ébren tölteni. Mellettem a helyed – felelte mosolyogva, és magához húzott egy csókra.

– Akkor nincs értelme vitatkoznom. Hány órára legyek kész?

– Remélem, négy körül végzek – mondta, és gyorsan lehúzta a kávéját. – Addig légy jó kislány!

Levakarhatatlan vigyor telepedett az arcomra. Miután becsuktam az ajtót Jacob után, majdnem sikoltozni kezdtem örömömben. Mától Jacob Morris barátnője vagyok. Hirtelen nem is értettem, miért féltem ettől az egésztől. Miért hittem azt, hogy Jacob minden nőt kihasznál? Megint csak Rivernek lett igaza. Túl hamar ítélkeztem. Hiba volt.

Így már egészen boldogan válogattam a ruháimat az útra. Még mindig tartottam Jacob anyjától, de azért ez a felállás mégis csak más. Nem kell szerepet játszanom.

– Mi ez a bőrönd? – kérdezte River, amint meglátta a nappali közepén álló csomagomat.

– Jacobnál alszok, és holnap onnan indulunk – közöltem sugárzó arccal.

– Miről maradtam le már megint? – tárta szét a karját.

– Itt volt. És…

– És?

– Összejöttünk. Arra kért, legyek a barátnője! – Nem bírtam ki, River nyakába ugrottam örömömben.

Úgy viselkedtem, mintha újra tizenéves kis csitri lennék, de tényleg úgy éreztem magam.

– Annyira tudtam, hogy így lesz. Úgy örülök nektek! Részleteket is kérek!

– Oké, de közben egyél. Csináltam neked salátát – léptem a hűtőszekrényhez, és odavittem neki az ételt.

Leültünk egymással szemben, és míg River evett, elmeséltem neki mindent.

– Jó, csak ne aggodalmaskodj feleslegesen – bólogatott, miután elárultam neki, hogy valószínűleg totál belezúgtam Jacobba. – Szerelmes vagy? Örülj neki! A legjobb érzés a világon. Élvezd ki!

– Mindig igazad van. Így fogok tenni. Élvezni fogom, és nem foglalkozok semmi mással – bólogattam serényen. – Mikor jön érted Nelson?

– Hatra beszéltük meg, és rettenetesen izgulok. – Eltolta maga elől a tányért, és az étel helyett máris a körmét kezdte el rágni.

– Jó lesz, meglátod! Azt is tudod, hová mentek?

– Vacsorázni. Csak ennyit mondott.

– Hm, utána jön majd a nálad vagy nálam kérdés? – vonogattam a szemöldököm vigyorogva.

River ijedten nézett rá.

– Jaj, ne is mondj ilyeneket! Kínos lenne az első randi utána az ágyban kikötni.

A fejem rázta dobtam csípőre a kezem.

– Bezzeg engem erre bátorítottál. Szép kis barátnő vagy te!

– Jó, de ti egyből csókolóztatok, meg minden.

– Mert gondolod, hogy Nelson szüzességi fogadalmat tett? Ne már, River! – nevettem el magam.

 A barátnőm már nem tudott válaszolni, mert megszólalt a csengő. Még csak fél négy volt, de szinte biztos voltam benne, hogy Jacob lesz az. Heves szívdobogás közepette nyitottam ajtót, és a férfi valóban ott állt, de nem egyedül. Nelson is vele volt.

– River! Vendégeink jöttek! – tártam ki az ajtót a fiúk előtt.

Jacob azonnal a karjaiba zárt.

– Szia, szépségem! Már hiányoztál.

– Nelson! – hallottam River meglepett hangját mögöttünk, ezért feléjük fordultam.

– Ugye nem baj, hogy eljöttem Jacobbal? – szabadkozott a férfi.

– Nem, dehogy! – rázta a fejét River zavartan.

Én pontosan tudtam, hogy legbelül máris totál szétesett. Nem volt ideje felkészülni a találkozóra, de jobb is így, legalább nem görcsöl rá.

– Te is hiányoztál – súgtam Jacobnak, mert szegényt teljesen figyelmen kívül hagytam egy pillanatra.

– Ha elkészültél, szerintem lépjünk – súgta a fülembe. – Hagyjuk őket magukra.

Egyetértettem vele.

– Bocs, srácok, de mi megyünk is. Érezzétek jól magatok! Majd hívlak! – mosolyogtam a barátnőmre.

Jacob segített levinni a táskámat, és bedobta a csomagtartóba.

– Már alig vártam, hogy végezzek – mondta, miután beültünk a kocsiba.

– Fárasztó volt?

– Inkább csak unalmas, de legalább elkalandozhattak a gondolataim. – Átnyúlt hozzám, és a combomra tette a kezét.

– És merre jártál gondolatban? – tettem fel a kérdést mosolyogva.

– Leginkább arról ábrándoztam, mi mindent fogok csinálni veled az éjszaka – közölte kertelés nélkül.

A gyomrom bukfencet hányt izgatottságomban. Akaratlanul is a lelki szemeim elé tolakodtak a ma reggeli együttlétünk képei, és rögtön kínos nedvességet éreztem a lábam között. Zavartan köszörültem meg a torkom.

– A szex eléggé központi kérdés nálad – tettem egy megállapítást.

– Hm, csak ha olyan a partnerem – felelte. – Melletted egyelőre nehéz másra gondolni, de nehogy megsértődj, mert nem csak arra kellesz. Viszont imádom a puncidat.

Éreztem, hogy fülig vörösödök.

– Hű, oké – bólintottam. – Szoknom kell még ezt a fajta szókimondást. Mesélnél a szüleidről is? – váltottam gyorsan témát. – Mire kell számítanom?

Jacob nevetve bólintott. Érezte, hogy csak menekülni akartam a kínos téma elől.

– Semmi extrára – felelte. – Ebédre mindenképpen oda kell érnünk, mert meghívták Tessát és a szüleit. Valószínűleg eléggé ellenségesek lesznek veled, de ott leszek melletted, és megvédelek, ha kell.

– Szóval közutálat tárgya leszek. Ez remek. Jó tudni, hogy mit vállaltam – fintorogtam.

– Most már sehogy sem bújhatnál ki alóla, hiszen a barátnőm vagy.

Ezt nagyon furcsa volt hallani. Még szoknom kellett a tényt.

– És a másik két nap? – tudakoltam.

– Szombatunk pihenünk, vasárnap pedig egy piknikre megyünk, ahol sok ember lesz. Többnyire a családom barátai és az üzlettársaink – tájékoztatott Jacob.

– Nálatok mit takar a piknik fogalma?

– Egy vízparti birtok kertjében rendezik, ahol lehet beszélgetni, golfozni, vagy éppen fürdeni, kinek mihez van kedve. Hoztál magaddal fürdőruhát? – fordult felém Jacob.

– Tudod jól, hogy félek a víztől.

– Majd én megszerettetem veled. Útközben veszünk fürdőruhát – jelentette ki.

– Mindig ilyen magabiztos vagy? Ahhoz nem elég egy hétvége, hogy én megszeressem a vizet – kuncogtam, de inkább rá is hagytam, mert úgysem tud majd rávenni a fürdésre.

Ahogy megérkeztünk Jacobhoz, egy őszes hajú, kedves arcú nő nyitott ajtót nekünk.

– Ő a bejárónőm, Mrs. Sandler – mutatta be Jacob az asszonyt.

– Üdvözlöm, Gianna Black – fogtam kezet vele.

– A barátnőm – tette hozzá Jacob büszkén.

– Isten hozta, miss Black. Örülök, hogy megismerhetem – fogadott nagyon szívélyesen az asszony, majd az étkezőbe érve folytatta. – Elkészítettem a vacsorát önöknek, majd csak meg kell melegíteni, és a szobát is elrendeztem, ahogy kérte, Mr. Morris.

Jacob megköszönte, majd haza is engedte az asszonyt.

– Nos, egyedül maradtunk – fordult felém Jacob. – Most már megcsókolhatom a barátnőmet?

Boldogan simultam az ölelésébe. Jacobot érezni olyan volt, mintha hazaérkeztem volna. Megbújtam az erős karjai között, testünk tökéletesen illeszkedett egymáshoz, biztonságban éreztem magam mellette. Egészen addig, amíg a merevedése nyomni nem kezdte a hasamat. Kipirulva léptem egyet hátra, hogy lélegzethez jussak.

– Már megint menekülsz, de ezúttal nem fogsz – kapott Jacob hirtelen az ölébe, és megindult velem a kert irányába.

– Hová viszel? Tegyél le, kérlek! – kérleltem nevetve.

– Mondtam, hogy megszerettetem veled a vizet – felelte, és letett a medence szélénél.

Riadtan néztem rá, és máris a fejemet ráztam. Kizárt, hogy engem oda belevigyen.

– Mit tervezel, Jacob? – kérdeztem rémülten.

Elkezdte kigombolni az ingét.

– Fürdeni fogunk.

– Nem, én nem szeretnék – tiltakoztam, mégsem moccantam, mert Jacob meztelen felsőteste fogva tartotta a tekintetem.

– Hidd el, szeretni fogod. – Már a nadrágját gombolta, én pedig csak kábán bámultam.

– Ne csináld ezt, Jacob! Nem akarok bemenni a vízbe – fogtam könyörgőre, és végre képes voltam megmozdulni. Hátrálni kezdtem.

– De bizony bejössz velem – vigyorgott immár egy szál alsónadrágban, majd egyszerűen csak felkapott, és mire észbe kaphattam volna, beugrott velem a vízbe.

– Jacob, ne, kérlek ne! – kiáltoztam volna, de már késő volt.

Szemem, szám tele lett vízzel, és kétségbeesetten kapaszkodtam belé. Igyekeztem nem pánikba esni, de csak egy hajszál választott el tőle.

– Mégis, mi a francot csinálsz? – kiabáltam sírós hangon. Nagyon kicsit kellett hozzá, hogy sokkot ne kapjak.

– Nyugodj meg, tartalak! – hallottam a hangját. – Itt vagyok, Gianna!

Jacob biztos kézzel tartott. Félve nyitottam ki a szemem. A ruhám rám tapadt, a hajam csurom víz volt, Jacob karjai szorosan a derekamra fonódtak. Még mindig ijedten néztem a szemébe, pedig semmi okom nem volt rá, hiszen lábaim érték a medence alját, és ha elengedett volna, sem süllyedek el.

– Segítek, hogy ellazulj – suttogta az ajkaimra. Egyik keze a derekamról a fenekemre siklott, és megcsókolt.

Forró csókja végigbizsergette a testem. Képes voltam rá figyelni, és nem arra, hol vagyok. Nyelve lágyan masszírozta az enyémet, néha finoman beszívta az alsó ajkam, vagy épp játékosan megharapta, amitől többször is halkan felnyögtem, annyira jólesett.

– Egy pillanatra elengedek, mert le kell vennünk ezt – suttogta, és már húzta is le rólam a ruhámat, majd rögtön kicsatolta a melltartómat is. – Az én gyönyörűségeim – kezdte el becézgetni azonnal a melleim, miközben a medence falához préselt.

A félelmem már sehol sem volt, a vágyaim minden mást felülírtak. Iszonyatosan kívántam őt. Kapkodva segítettem neki megszabadulni az alsójától, és a kezem a kőkemény merevedése köré fontam a víz alatt. Ezzel egy időben Jacob keze is a bugyimba siklott, és elképesztően izgató játékba kezdett a legérzékenyebb pontomon. Szája ismét az enyémre tapadt, de a csók helyett leginkább csak veszettül sóhajtoztam az ajkaira.

– Istenem, Jacob! – kiáltottam fel, és abban a pillanatban remegve élveztem el a karjaiban.

– Szeretem ezt látni az arcodon – mordult fel elégedetten, és legörgette rólam a bugyimat.

Az ölébe emelt, és a szemembe nézett, miközben határozott mozdulattal belém siklott. Az érzés ismét leírhatatlan volt, ahogy a farka teljesen kitöltött. A hüvelyem szorosan ráfeszült, és minden egyes súrlódást tökéletesen éreztem, ahogy mozogni kezdett bennem. Súlytalannak éreztem magam, Jacob játszi könnyedséggel mozgatott magán. Az ajakaim remegtek az élvezettől, de már ő is hangosan sóhajtozott. A hátam a kemény peremnek ütközött, éreztem, hogy nem túl kényelmes, pedig Jacob igyekezett távolabb tartani tőle, de ő is hamar eszét vesztette az őrült ritmustól, amit diktált.

Aztán hirtelen megállt, kihúzódott belőlem, és megfordított. Ezúttal hátulról hatolt újra belém. Imádtam ezt a könnyedséget, a lágy csobbanó hangokat és a felhevült testemet hűsítő áramlatokat.

– Imádok benned lenni – suttogta a fülembe.

A karom már reszketett, alig bírtam tartani magam. A szavai újabb élvezethullámot indították el a testemben, ám Jacob nem állt le. Kitartóan ostromolt hátulról, egyik kezével pedig a csiklómat kezdte el simogatni. Ekkor már egészen hangosan nyögdécseltem a kéjtől.

– Látni akarom – közölte fátyolos hangon, és olyan hirtelen fordított vissza, hogy mire eszméltem, már újra szemből merült el bennem.

Ez már több volt, mint amit el tudtam volna viselni. Magamon kívül élveztem sikoltottam a nevét, körmeim a vállába vájtak, és a testem reszketett az élvezettől. Jacob alig pár mozdulattal később robbant belém, aztán jó ideig csak szorosan tartott. De jól tette, mert nem biztos, hogy képes lettem volna megállni a saját lábamon.

– Nem is olyan rossz a víz, igaz? – mosolygott rám, amikor felemeltem az eddig a széles vállán pihentetett fejem.

– Soha nem volt még ilyen élményben részem – feleltem erőtlenül. – Nem is gondoltam rá, hogy hol vagyok.

– Akkor elengedhetlek? Meglátod, nem lesz semmi baj – nézett rám bíztatóan.

Egy pillanatra átfutott rajta a rémület, de mégis bólintottam.

– Oké.

Jacob nem engedte el a kezem, csak hátrébb lépett.

– Gyere ide hozzám! – kérte.

Odaléptem hozzá, adott az arcomra egy puszit, majd már a kezem is elengedte, és több lépést távolodott.

– Győzd le a fóbiádat! Gyere, szépségem! – tárta ki a karjait.

A víz majdnem a nyakamig ért. Próbáltam nem arra gondolni, mi lesz, ha valami miatt elsüllyedek. Csak Jacob sötét szemeire koncentráltam, és elindultam felé. Ő azonnal értem nyúlt, és rögtön a karjaiba zárt.

– Ügyes vagy! Első lépésnek ennyi elég. Nem kell félned a víztől, Gianna, és ígérem, úszni is megtanulsz majd – puszilt bele a hajamba.

– Az a baj, hogy már el is hiszem, hogy tényleg így lesz – nevettem fel örömömben, mert ez tényleg hatalmas lépés volt így, elsőre, hisz a láblógatáson túl, sosem merészkedtem semmilyen vízbe.

– Várj meg itt a lépcsőn. Hozok törölközőt – mondta Jacob, aztán először kihalászta a ruháinkat a vízből, és eltűnt a házban.

A lépcsőn ülve még mindig vigyorogtam. Jacob ügyesen csinálta. Először halála rémisztett, aztán pedig a szerelmeskedéssel terelte el a figyelmemet a félelmemről.

Soha nem tudtam, honnan származik a víziszonyom. Az emlékeimben nem volt semmi olyan esemény, ami ezt kiválthatta volna. A sima víztükröt szemléltem, és sóhajtottam egy mélyet. Mire nem képes a szerelem.

Jacob egy derekára tekert törölközőben jött ki, a másikat pedig gondosan körém csavarta. Az egyik vendégszoba helyett ismét a sajátjába vezetett, és az asztalon ott feküdt a táskám, az ágyra pedig két ágynemű volt előkészítve.

Különös melegség öntötte el a mellkasomat. Ha Jacob Morris nem hazudott, akkor én leszek az első nő, aki birtokba veheti a hálószobáját.

 8. fejezet


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése