Facebook profilom

Facebook profilom
Kövess be!

2024. február 20., kedd

Életre szóló két éjszaka - 4. fejezet

foto: pixabay

Jason rettenetesen örült, amikor kiderült, hogy üzleti ügyben el kell utaznia. Csak péntekre volt programja, de Ivynek azt mondta, hogy vasárnapig elhúzódik. Inkább maradni akart még egy éjszakát, így legalább egyedül, nyugodt körülmények között rágódhat tovább az életükön.

A munka igen jónak ígérkezett, és bízott benne, meg tud majd egyezni a szállodalánc vezetőségével. Mindig is valami hasonlóra vágyott, és most itt volt a lehetőség, hogy nevet szerezzenek a szakmában. Már csak tudnia kell élni vele. A tárgyalás sokkal gördülékenyebben ment, mint várta. A vezetők nyitottak voltak minden javaslatára, és megegyeztek, hogy két hét múlva újra összeülnek a kész tervekkel, ami alapján majd eldöntik, ő kapja-e a projektet.

Miközben megtárgyalták a részleteket, Jason észrevette, hogy figyelik. Egy halványsárga ruhát viselő, csinos nő volt az. Amint találkozott a tekintetük, a nő sietősen elkapta a fejét, hosszú, barna haja kihívóan libbent a feneke fölött. Később ebéd közben is összeakadt párszor a tekintetük. Jason először nem tudta hová tenni ezt a kitüntető figyelmet, túlságosan a saját problémáinál volt leragadva, ám, amikor pár másodperccel hosszabban néztek egymás szemébe, rögtön megvilágosodott. Szóval tetszem neked – állapította meg elégedetten. Az érdeklődés kölcsönös lett volna, csakhogy még nős. Ráadásul az ügyvédje külön felhívta a figyelmét arra, hogy ne merjen csajozni. Na, nem mintha bármikor is csinált volna ilyet, hiszen amióta megnősült, Ivyn kívül nem volt más nő az életében.

Viszont, amikor a liftnél is összefutottak, és Jason láthatta a nőt a szexi bikinéjében, akkor már nem tudta kitörölni a gondolatot a fejéből, hogy milyen jó lenne rövid időre kieresztenie a gőzt. Nem törődve semmivel, hosszú idő után végre jól érezhetné magát.

Belefáradt már abba, hogy megmentse a házasságukat, és haragudott Ivyre. A felesége pontosan tudta, hogy a boldogságuk a tét, és mégsem volt képes semmit tenni érte. Pedig ő azzal is megelégedett volna, ha csak időnként összebújnak, de hogy egyáltalán nem, azt nem lehet egy életen keresztül elviselni.

Egész későig dolgozott fent a szobájában, csak vacsoraidőben ment le újra. A szállodában közel telt ház volt, most lehetett csak igazán látni, milyen sok vendég van. Bent minden asztalnál ültek, így Jason kiment a teraszra, ahol már egy zenekar hangolt az ideiglenesen felállított színpadon, biztosan valami buli készülődött. Jason ezt most nem is bánta. Szívesen iszogatott volna, és nézi a szórakozó társaságot, nagyon régen volt már hasonlóban része.

Mire megvacsorázott egészen besötétedett, és egyre többen voltak kint. A zene már szólt, egyesek a kertben sétálgattak, mások fürdőruhában a medencénél szórakoztak, és akkor Jason ismét meglátta őt.

A nőn egy rövid, fehér ruha volt, amely a hátát teljesen szabadon hagyta, így egyértelműen nem viselt alatta melltartót. Lábán fehér pántos magas sarkú, haja kiengedve, egyik oldalon virágot tűzött bele. Lenyűgöző. Miért van egy ilyen nő egyedül? Buta kérdés volt, hisz ő is egyedül érkezett. Bármi oka lehet rá.

Jason tekintete óhatatlanul is mindig arra tévedt. A nő ugyanazzal az idősebb asszonnyal múlatta az időt, akivel a liftben is látta. Talán az anyja, bár nem kizárt, hogy csak itt barátkoztak össze.

Jason is rendelt magának egy italt, mert egyáltalán nem vágyott vissza még a szobájába. Úgy gondolta, egy kis gyönyörködés még nem bűn, annyit megengedhet magának. Tisztában volt vele, hogy a nő előbb-utóbb észre fogja venni, hisz lassan már leplezetlenül bámulta, és Jason igazából már alig várta, mert kíváncsi volt a reakciójára.

Amikor megtörtént, és végre újra belenézhetett abban az igéző, zöld szempárba, kellemes borzongás futott végig rajta. Már ennyitől is újra férfinak érezte magát, amikor pedig a nő rámosolygott, majdnem körbenézett, hogy valóban őt nézi-e.

Őt nézte, semmi kétség.

Jason ivott egy kortyot a nagy izgalomra. Csak pillantások, és mégis mennyire lázba tudták hozni. Élvezte ezt az estét.

Egyesek már táncolni kezdtek a dallamos latin zenére, és egyre jobb volt a hangulat. Jason lopva mindig őket figyelte, és azt is pontosan látta, hogy a szépség már a harmadik italát issza, a pillantások pedig kezdtek nem is annyira lopottá válni. Időnként nyíltan, egészen hosszan néztek egymás szemébe.

Olyan fél óra múlva az idősebb nő kacagva húzta be Jason csodálatának a tárgyát a tánctérre. Ekkor ő már képtelen volt levenni a szemét róla. Megbabonázva nézte, ahogy a csípőjét ringatja, közben a karját magasba emelve, felszabadultan kacag. Jason arra gondolt, szívesen csatlakozna hozzá pár önfeledt mozdulat erejéig, hogy aztán elrabolhassa. Mosolyogva rázta meg a fejét, és belekortyolt az italába, ám ekkor valami őrületes dolog történt.

A nő felé fordult, és egyértelműen neki táncolt, méghozzá elképesztően szexi mozdulatokkal. Jason nyelt egy nagyot. A fülledt meleg este, az érzéki ritmusok, a vadító fények, és ez a gyönyörű nő totál elvarázsolta. Csak ült ott, és azon kapta magát, hogy dübörgő pulzussal nézi. Mit nézi, a nyálát csorgatva bámulja. A nő már teljesen előtte táncolt, és közben kihívóan nézett rá. Jason szíve majd' kiugrott a helyéből. Fogalma sem volt, mennyien bámulhatták még rajta kívül, de nem is érdekelte, mert ez a műsor most kizárólag csak neki szólt.

Ekkor történt meg az, amire álmában sem gondolt volna. A nő odalépett hozzá, lehajolt, és váratlanul szájon csókolta. Ezután egyszerűen kézen fogta, és maga után húzta. Jason egy percig sem tiltakozott. Hagyta, hogy a nő rabolja el őt. Úgy követte, mint egy elvarázsolt kiskamasz, aki élete első szexuális élményére készül.

A lift előtt néztek újra egymás szemébe. Egyértelmű volt, hogy mindketten ugyanazt akarják. A liftben már szenvedélyesen csókolóztak, és csupán addig váltak szét, amíg be nem csukódott mögöttük a nő szobájának az ajtaja. Ott ismét szó nélkül estek egymásnak, pontosabban Jason mindössze annyit tudakolt meg, védekezik-e, ugyanis óvszer nem volt nála, de a nő megnyugtatta, hogy szedi a tablettákat. Egy pillanatra felvillant Jason fejében, amit az ügyvédje mondott, de itt nem fenyegette semmi veszély. Soha nem fog kitudódni ez az egyetlen egy görbe éjszaka.

Olyan felszabadultan szeretkeztek, mintha ezer éve ismernék egymás testét, és ez a nő tényleg élvezte minden érintését. Jason próbálta minél hosszabban elnyújtani ezt a semmihez sem fogható extázist, de amikor a nő harmadjára sikoltott fel alatta és remegett meg a karjai között, Jason sem bírta tovább. Régen volt ilyen frenetikus orgazmusa.

Kimerülten dőlt le a szépség mellé. Mindent megkapott tőle, amire vágyott. Felé fordította a fejét. A nő már aludt. Jason mosolyogva nézte egy ideig, és arra gondolt, valószínűleg ő sem mostanában lehetett mással, vagy csak ennyire szereti a szexet. Minden egyes mozdulatával szinte követelte, hogy elégítse ki. Nos, ő megtette, méghozzá háromszor is, mégis kevésnek érezte.

Betakarta, és csupán kis ideig akart még maradni, de arra ébredt, hogy már világos van. A nő összekucorodva feküdt, neki háttal. Jason megsimogatta a párnán szétterült tincseit, aztán óvatosan kikelt az ágyból, és kisurrant a szobából.

5. fejezet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése