Facebook profilom

Facebook profilom
Kövess be!

2024. március 5., kedd

Ella Frank - Robbie-Julien-Priest - Vallomások 1-3.

 

Figyelem! Cselekményleírást fogsz látni!

Robbie… Már régóta terveztem elolvasni, és most végre összejött.

Ez a könyv rohadt szexi... Én is erotikus könyveket írok, ennek ellenére többször is hangosan feljajdultam, hogy te jó ég! Ez a három pasi nem semmi.

Van Robbie, egy csalódott fiatal férfi, aki egyik este lerészegedve felhívja Julient, a sztárséfet, akire eléggé rá van kattanva. Csakhogy Julien házas. Méghozzá Priest a férje, akit Robbie nagyon nem bír, mert egy arrogáns seggfejnek tartja. És ki más venné fel a telefont, mint Priest? Ennek ellenére Robbie mégis a lakásukon köt ki.

Julien és Priest eléggé különleges házaspár. Mindkettőjüknek megvan a maga keresztje… Már jó ideje szeretnének a kapcsolatukba egy harmadikat (hogy miért, ezt nem írom le, majd derüljön ki a könyvből), ám nem találják a megfelelő partnert, ugyanis nem csupán szexre keresnek valakit. Robbie-t már régóta kerülgetik, de eddig nem jött össze. Aztán egyszer csak Robbie telefonál…

Nos, szóval valami ilyesmi előzmények után összejön ez a három ember. Méghozzá három nagyon különböző ember. Robbie a leglazább, kissé bizonytalan, ám a saját vonzerejével nagyon is tisztában van. Julien az egzotikus, szexi francia séf, aki rendkívül simulékony, könnyű kijönni vele, és hát, van Priest… Bakker, az a pasi nagyon ott van. Határozott, kemény (és khm, jó nagy farokkal megáldott), irányításmániás, piszok szókimondó, ám rendkívül törődő. Olyan, akire bármikor rábízhatod magad. Robbie is megkedveli, és mondhatni, teljes mértékben rábízza magát.

A könyv egész végig ennek a hármasnak a kialakulásáról szól, érintőlegesen említve a férfiak múltját, így foszlányokból megtudjuk, egyiküknek sem volt könnyű élete.  Viszont ez a kötet tényleg elsősorban a kapcsolatukra koncentrál, és eszméletlenül erotikus.

Szerintem az írónő zseniális a feszültségkeltésben. Hosszú „előjáték” után ér el oda, ahol tulajdonképpen megtörténik az első hármas együttlét, ami hát, enyhén szólva is érzékire sikerült.

Alig tudtam letenni a könyvet, és már elkezdtem olvasni a folytatását, a Julient. Abszolult ajánlom azoknak, akik szeretik a különleges, homoerotikus könyveket, mert nem fognak csalódni.


Ez a történet ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt. Ugyanúgy a három fiú életét kísérhetjük tovább, ám most Julian múltjára fókuszálva. Ebben a könyvben ő küzd a démonjaival, Robbie és Priest pedig végig ott állnak mellette.

Ha egy szóval jellemezhetném az eddig elolvasott két kötetet, akkor a Robbie lenne a szexi, ez pedig a megható. Több olyan pillanat is volt, amikor elérzékenyültem, annyira meghatott az a kapcsolat, ami a fiúk között volt. Az írónő el tudta hitetni velem, hogy lehet egyszerre két embert is szeretni. Ami közöttük kialakult, az nem csupán szerelem, hanem megy erős szövetség, amihez mindhárman kellettek.

Nagyon tetszett, amikor Priest azt gondolta, félrevezették Robbiet, és most derül ki valójában, mennyire elcseszettek. Merthogy igen, tökéletesnek tűnnek, de valójában közel sem azok. És nem azért, mert rossz emberek, hanem mert mindegyikük múltjában van valami sötét, ami megtörte őket. Priest csak tovább nőtt a szememben, és végre Julian karaktere is rendes formát öltött.

Itt megjegyezném, hogy utólag elolvastam mindkét könyv molyos értékeléseit, de mindig megbánom :)  Sosem értettem az olyan kritikákat, amelyek az olvasó saját meggyőződéséről szólnak, mert hát a könyv nem róluk szól, nem az ő gondolataikról vagy értékrendjükről íródott, hanem a karakterekéről. Az olvasóknak meg kellene próbálniuk elfogadni, hogy ezek a karakterek ilyenek. Ahogy nekünk, úgy nekik is lehetnek rossz döntéseik, és külünböznek tőlünk, de ez nem tesz rosszá egy könyvet.
Szerintem egy könyv akkor rossz, ha tele van hibákkal, ha unalmas, vontatott, és nem mozgatja meg a fantáziát.
Mindegy, nem fogom megváltani a világot azzal, hogy ezt leírtam, csak kikívánkozott belőlem :)


Uh, hát Priest...Abszolút kedvenc karakter lett. Kemény múltat tudhat maga mögött, ami sajnos újra kísérteni fogja, és emiatt veszélybe kerülnek a szerelmei.
A kötet első fele megmosolyogtatóan szép, főleg a szerelmi vallomásos része. A második fele pedig rendkívül izgalmas, ugyanis aggódnunk kell a fiúkért, mert bajba kerülnek.
Nagyon tetszett ez a kötet is. Csak azért nem írok róla bővebben, mert azzal magát a cselekményeket írnám le, és nem szeretném lelőni a poénokat.
A három könyv tesz ki egy egészet. Szívem szerint még tovább olvasnék róluk...
Azt hiszem, kijelenthetem, újabb kedvenceket avattam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése