Facebook profilom

Facebook profilom
Kövess be!

2024. március 21., csütörtök

Visszatalálunk - 3. fejezet

 

3. fejezet

Annyira tudtam, hogy így lesz. Nyílt az ajtó. Először Niall dugta be a fejét, mivel ő lakott a legközelebb, majd őt követte Zayn, és alig öt perc múlva Liam. Az ágyamon ültem, ők pedig körülöttem. Még szerencse, hogy elég nagy volt a szobám, így kényelmesen elfértünk.

– Tényleg tapizott az asztal alatt? – tette fel a kérdést Liam fülig érő szájjal.

– Csak a lábával – feleltem, és most tényleg büszkén feszítettem előttük.

– Izgi – bólogatott Zayn. – Akkor az a srác nem a pasija?

– Unokatesók, de nem tudom, miért laknak együtt – tűnődtem.

– Mit számít? Lényeg, hogy a csaj szabad, és talán te lehetsz a következő – csapott a vállamra Niall.

– Tizenhét éves. Tutira dugni akar majd – jelentette ki Zayn.

A gyomrom rögtön görcsbe rándult. Igen, ez valószínűleg így lesz. Lola laza és merész. Ezt már tegnap bizonyította. Vajon nem fogja elriasztani, ha megtudja, hogy én még soha?

– Szerintetek elmondjam neki? – néztem végig a barátaimon.

– Hogy még szűz vagy? – vonta fel a szemöldökét Liam. – Szerintem úgyis kiszúrná.

– Kösz – forgattam a szemem.

– Ugyan már, Harry! – kacagott fel Zayn. – Jól nézel ki, és mindent tudsz. Mi baj lehet?

Részben egyet kellett vele értenem. Tudtam, hogy a lányok helyesnek tartanak, és imádták a göndör tincseimet, amit elkezdtem növeszteni, ugyanakkor közelébe sem érhettem az olyan srácoknak, mint mondjuk Louis, vagy a legtöbb végzős. Ők már izmosak voltak, nem kisfiúsan csenevészek, mint mi. Na jó, kivéve Liamet, mert ő sokkal inkább közelített hozzájuk. Naill sem sovány, mint Zayn és én, de a kerek arca egy cseppet sem férfias. Zayn is csak azért tűnt érettebbnek, mert csináltatott magának néhány tetkót. Meg persze a viselkedése is más lett, miután megfektette az első lányt.

– Igaz. Egyik pornófilmből sem lehet annyit tanulni, mint a te beszámolóidból – nevettem Zaynre nézve.

– Na, ugye! – értett egyet velem. – Nem kell rágörcsölni, úgyis jön minden magától.

– Még össze sem jöttek – vetette közbe Liam.

– Attól még nem árt felkészíteni – szólta le Niall, mintha ő bármit is tudott volna erről az egészről.

Megint nem sokáig maradtak, de addig teletömték a fejem mindenféle marhasággal, és Zayn még azt is a lelkemre kötötte, hogy holnap vegyek óvszert, amit mindig hordjak magamnál, mert sosem lehet tudni. Ettől egyszerre voltam rendkívül izgatott és rémült. Egyelőre el sem tudtam képzelni, hogy egy olyan szép lány, mint Lola ágyba bújjon velem. Abban bíztam, talán a barátaim tévednek, és Lola nem vár tőlem ilyesmit, hanem csak hónapok múlva, amikor már lélekben felkészültem rá, akkor hozakodik elő vele. Aztán arra gondoltam, csak túlreagálom, és igazából hagynom kellene, hogy maguktól történjenek a dolgok. Már most is vágytam Lolára, szóval mi baj lehet?

A péntek sokkal hamarabb eljött, mint vártam. A suliban nem történt semmi különös. Lola csak az órákon sustorgott velem, a szüneteket a barátaimmal töltöttem, ő meg mikor kivel. Sajnos legtöbbször fiúkkal, amit kénytelen voltam elviselni. A lányok irigykedtek rá, így nem igazán közeledtek hozzá, ezért még csak nem is haragudhattam Lolára. Louis-t szintén láttam párszor, minden alkalommal más lány társaságában. Kezdtem elhinni, amit Lola mondott róla. Ő bárkit megszerez magának.

– Akkor ma este jöttünk velünk? – kérdeztem Lolát az utolsó órán.

– Ma este? Azt hittem, szombaton akartok menni – suttogta, hogy a tanár ne halljon minket.

– Néha mindkét este bulizunk. Most épp egy ilyen hétvége lesz.

– Oké. Dobd át a hely címét, és ott találkozunk – kopogtatta meg az ujjával az asztalon pihenő telefonját.

Már korábban számot cseréltünk, és be is jelöltük egymást mindenféle platformon. Azonnal átküldtem neki a hely nevét és címét, valamint odaírtam, hogy tíz körül fogunk érkezni. Sokat vártam ettől az estétől. Végre újra sulin kívül találkozunk, és Lola legutóbb is olyan bátor volt. Most bizonyára még attól is bátrabb lesz. Már a gondolatra is megborzongtam.

– Akkor, nyolckor nálunk? – kérdezte Zayn a buszmegállóban.

– Vigyek valamit? – nyúltam a zsebembe, hogy megnézzem, van-e nálam elég pénz, vagy majd megint a szüleimtől kell kunyerálnom. Persze, hogy nem volt.

– Attól függ, mennyire akarunk berúgni – nézett a másik két fiúra.

Liam csak megvonta a vállát, de Niall egyből tiltakozni kezdett.

– Ha szombaton is menni akarunk, akkor inkább tartsuk a mértéket.

Kivételesen igaza volt.

– Oké, akkor csak ott iszunk, szóval, magatokon kívül semmit sem kell hozni – emelte fel a tenyerét Zayn, hogy csapjunk bele, mert megérkezett a busz.

Mivel egyikünknek sem volt még jogsija, általában busszal jártunk bulizni, hazafelé pedig taxiztunk. Ez annyiból volt jó, hogy mindig ihattunk, habár túlzásba sosem vittük. Ha esetleg valakinek mégis sikerült kiütnie magát, akkor mindig hazavittük valamelyikünkhöz aludni, így elkerülhettük a vitákat a szülőkkel. Ők amúgy is nyugodtak voltak, mert tudták, hogy vigyázunk egymásra, és ebben nem tévedtek. Minden esetben együtt érkeztünk és együtt távoztunk. Kivéve néha Zaynt, ha elment egy lánnyal, de utána sosem feledkezett meg üzenetet hagyni a közös chatszobába, hogy minden oké vele. Szóval, így tényleg biztonságban tudhattak minket a szülők.

– Basszus, de kicsípted magad, Harry! Mindjárt én akarlak felszedni – hülyéskedett velem Zayn, amikor meglátott.

Tetszeni akartam Lolának, ami azt hiszem, érthető, ezért a legmenőbb, kissé áttetsző fehér ingemet vettem fel, fekete, szűk farmerrel. Az inget lazán kigombolva hagytam, és nem tűrtem be a nadrágba, a hajam pedig fekete hajpánttal fogtam le, ne göndörödjön összevissza. Az összképet elég menőnek találtam, és reméltem, Lola is így látja majd.

Egészen kilencig dumálgattunk a fiúkkal, és persze nem bírtuk ki, legurítottunk fejenként két-két vodkát, majd bő fél óra múlva már a klubban toporogtunk, hogy helyet találjunk magunknak. Niall volt a szemfülesebb, és egy eldugott sarokban lévő boxhoz navigált bennünket. Liam a pultnál maradt, hogy odarendeljen nekünk egy kört, aztán ő is csatlakozott hozzánk. Amikor szinte pontban tízkor megpillantottam Lolát belépni, a szívem a zene ritmusára kezdett el dübörögni. Louis ezúttal sem maradhatott el mellőle, és kelletlenül állapítottam meg, hogy egyszerű az fekete trikójában és szürke farmerében is dögösebben festhetett, mint én kinyalva. Nem is értettem, miért bámulom meg mindig ennyire, és miért hasonlítom össze magunkat. Két év múlva én is másképp fogok kinézni.

Intettem Lolának, és ciki, vagy nem, őt csak Louis után néztem meg magamnak, pedig irtó szexi volt a fekete bőrnadrágjában, amihez egy fűzős, szintén fekete mellényt viselt és semmi mást. A szám kiszáradt, mikor közelebb értek. Ha nem lettek volna rokonok, azt mondanám, tökéletesen illenek egymáshoz.

– Basszus, ez a csaj! – morogta Zayn a fülembe. – Ha nem szeded fel ma este, rámozdulok.

Mielőtt felálltam volna, jól bokán rúgtam, és csak azután üdvözöltem Lolát egy bizonytalanra sikerült puszival. Valójában azt sem tudtam, honnan vettem a bátorságot hozzá, de nem számított, mert Lola nem lepődött meg rajta. Louis kezet fogott a barátaimmal, közben én Lolát beengedtem, és leültem mellé. Louis velem szemben foglalt helyet, és máris úgy méregetett, ami miatt kénytelen voltam másfelé nézni.

– Menő klub – kiabált Lola a fülembe. – Mit isztok?

– Vodkát, de ez a tiéd – toltam elé a poharamat, és éppen el tudtam kapni az egyik felszolgáló srácot, hogy rendeljünk egy újabb kört.

Meglepődtem, mert Louis csak kólát kért.

– Motorral vagyok – magyarázta az értetlen ábrázatom láttán.

Még egy dolog, ami miatt tapadhattak rá a lányok. Nem elég, hogy szívdöglesztő, még motorozik is.

– Azt hittem, becsajoztok, mire megérkezünk – tréfálkozott Lola a barátaimmal. – Nehogy már csak én képviseljem a női nemet ma este. Miért nem táncoltok?

– Ha jössz velem – emelkedett fel rögtön Zayn.

Meg tudtam volna gyilkolni a tekintetemmel, de ő ezt figyelmen kívül hagyta. Mivel Lola is felállt, így kénytelen voltam kiengedni.

– Ti nem jöttök? – kérdezte Lola tőlünk.

– Én megvárom a rendelést – ráztam a fejem, de csak azért nem mentem, mert megharagudtam Zaynre.

Liam és Niall szintén csatlakozott hozzájuk, így Louis-nak is fel kellett állni, hogy kiengedje őket. Annak sem örültem, hogy kettesben maradtam vele, úgyhogy fogtam, és szó nélkül lehúztam a vodkát, amit az előbb még Lolának ajánlottam fel.

– Nyugi, nyert ügyed van nála – villantott felém egy pimasz mosolyt Louis.

– Hogy mi? – vontam össze a szemöldököm, mert már azon is meglepődtem, hogy egyáltalán megszólalt.

– Neki is bejössz – dőlt hátra, mert közben kihozták a rendelésünket.

Nem akartam úgy tűnni, mint akinek baj van a hallásával, de muszáj volt újra visszakérdeznem.

– Mi az, hogy „is”?

Louis belekortyolt a kólájába, mielőtt válaszolt volna.

– Gondolom, másoknak is.

Erre nem tudtam mit felelni, mert nem volt rá jó válasz. Nem állítom, hogy megnyugtatott azzal, amit mondott, ezért elnéztem a tánctér felé. Lolát körbeállták a fiúk, és a lány láthatóan rendkívül élvezte a helyzetet. A keze a magasban volt, és önfeledten rázta a csípőjét a dübörgő zenére. Visszafordultam. Louis szintén a táncolókat figyelte. Biztosra vettem, hogy most nézi ki magának a ma esti áldozatát.

– Te miért nem táncolsz? – kérdeztem.

Visszafordult hozzám, és megvonta a vállát.

– Nem igazán szoktam.

Mindig vártam, hogy talán bővebben válaszol, de sosem tette. Viszont megint bámult, ami zavart. Volt valami Louis nézésében, amit nem tudtam megfejteni. Ebben a pillanatban például úgy éreztem, mintha engem akarna becserkészni, annyira hosszan és mélyen nézett a szemembe. Rögtön elkaptam a tekintetem, és lehülyéztem magam, amiért ilyesmi fordult meg a fejemben.

– Ez piszok jó volt – jelent meg az asztalunknál Lola kipirultan, és szó nélkül lehúzta Louis üdítőjét.

– Ne zavartasd magad – morgott az érintett, és felállt, majd a pulthoz sétált.

Arrébb csúsztam, hogy Lola le tudjon ülni.

– A többiek? – érdeklődtem, mert onnan már nem láttam a táncteret.

– Társaságuk akadt – mosolygott rám a lány, és minden előzmény nélkül az ajkamra tapadt.

Úgy meglepődtem, hogy bevertem a fejem a box falába, mire Lola kuncogni kezdett, és tenyerét az arcomra simítva elmélyítette a csókunkat.

Hogy milyen volt? Fura. Felkészületlenül ért, de néhány másodperc múlva megpróbáltam magam átadni a csóknak, és kezem Lola derekára csúsztattam. Lola gyakorlott nyelve édes táncba hívott, és nem akármennyire felizgatott vele. Egészen más volt, mint Sally-vel, vagy a korábbi, gyermeteg próbálkozásaim. Lola érintése lángra lobbantott, ám a három elfogyasztott vodka ellenére is zavarban voltam.

– Khm – köszörülte meg Louis a torkát, és hangos koppanással egy sört tett le Lola elé.

Lola mosolyogva vált el tőlem, én pedig éreztem, hogy ég az arcom.

– Köszi – kacsintott az unokatestvérére.

– Ennyi volt mára – közölte Louis, és közben rám nézett, mintha nekem címezte volna a mondandóját, majd felállt, és távozott.

Sehogy sem tudtam kiigazodni rajta, de már nem is érdekelt, mert sokkal izgalmasabb dolgok foglalkoztattak. Itt ült mellettem ez a gyönyörű lány, akivel az előbb smároltam.

– Tetszel nekem, Harry – bújt Lola közelebb hozzám.

Még mindig a derekát öleltem.

– Ez kölcsönös – mosolyogtam, és újra a szájára néztem.

Lola értette a célzást, de ezúttal megvárta, hogy én kezdeményezzek. Megtettem. Életemben nem éreztem még hasonlót. Már kezdtem kapiskálni, miről beszélhetett Zayn. Imádtam, amit ez a lány művelt velem. Hamar ráéreztem a dologra, és amíg a többiek vissza nem jöttek az asztalunkhoz, gyakorlatilag el sem szakadtunk egymás ajkaitól.

– Hú, látom, itt történnek a dolgok – vigyorgott ránk Niall.

Két lányt hoztak magukkal, és ahogy láttam, az egyiket Zayn, a másikat Liam szedte fel. Innentől elég nagy lett a hangzavar az asztalunknál. A csajok hangosan vihogtak, a fiúk viccelődtek, és bármennyire is nem akartunk inni, egyik kör követte a másikat. A mosdó felé menet láttam meg újra Louist. Egy lánnyal smárolt a sarokban. Nem lepődtem meg rajta, és most már nem is irigyeltem, hiszen én is kaptam valamit. A legszebb lány lett az enyém. Vagyis, őszintén reméltem, hogy ami történt Lola és köztem, az nem csak a ma éjszakára szólt.

4. fejezet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése