Facebook profilom

Facebook profilom
Kövess be!

2023. november 10., péntek

Végzetes alku - 18. fejezet


 

Harry

– Sajnálom, Linda, nem mehetek el veled a koncertre, és sehová sem. Az alkalmazottam vagy. Nem lenne egészséges semmilyen viszony közöttünk – közöltem a lánnyal, hiszen azt ígértem Lou-nak, hogy lekoptatom.

Linda zavartan bólintott.

– Azt hittem, hogy kölcsönös a vonzalom. Ne haragudj! – Felállt, és végigsimított a zöld ruháján, ami alig takart valamit a testéből.

– Szép vagy, bárki örömmel randizna veled. Bocs, de tartom magam az elveimhez.

Ez nem volt teljesen igaz, mert már Louis is az alkalmazottam, és mégis…

– Rendben. Megértem. Akkor – tárta szét a karját – megyünk?

– Igen, menjünk – álltam fel én is.

Már mindenki más távozott, úgyhogy bezártam az ajtót, elkísértem Lindát a kocsijáig, aztán hazamentem. Rettenetesen csalódott voltam, amiért Louis a szemem előtt ölelkezett azzal a fiúval, akivel láthatóan nagyon jóban voltak. Én soha nem tettem volna vele ilyet. Megbántott és feldühített. Nem akartam vele beszélni, nem érdekelt a magyarázkodására. Kizárólag ezért hívtam neki taxit, és ezért maradtam ott Lindával, hogy megértse, nem tehet meg bármit. Azt akartam, Louis is érezze, amit én.

Az pedig különösen rosszulesett, amikor azt mondta, én vagyok a legfontosabb. Ezzel azt sugallta, hogy más is fontos, de jelenleg én állok az első helyen. Hát, köszönöm szépen. Én sem ölelgetem az exeimet és nem találkozgatok velük. Ez a srác pedig valószínűleg exnek sem számított, mert ha Louis lezárta volna vele a kapcsolatát, akkor bizonyára nem jött volna el ide hozzá. Az egyik órában még engem ölelt, a következőben pedig mást. Ráadásul a szemem láttára. Mi lett volna, ha ott sem vagyok? Meg is csókolja?

Nagyon nehezen tudtam elaludni, annyira fájt ez az egész. Még reggel is búskomoran bolyongtam az üres lakásban. Fel sem hívott, és nem is írt. Ennyire nem érdekelte ez az egész. Én hülye meg beleszerettem, és most ihatom minden ostoba tettemnek a levét. Arra gondoltam, ma be sem megyek dolgozni. Aztán elvetettem az ötletet, mert nem fogok előle bujkálni. Ha magyarázkodni akar, meghallgatom, de véget vetek annak, ami közöttünk volt.

Hogy ne üljek otthon, elmentem vásárolni, hátha segít elterelni a gondolataimat. Rövid időre sikerült is, de mikor hazafelé tartottam, már egészen másféle kétségeim voltak. Mi van, ha én hibáztam? Mi van, ha nincs is köztük semmi, csak én reagáltam túl? Talán Louis azt hiszi, hogy tényleg Lindával voltam, és ezért nem keres. Lehet, hogy ő is ugyanúgy megbántódott, mint én?

Ezek a gondolatok arra sarkalltak, hogy minél hamarabb beszéljek Lou-val. Tisztáznunk kell, mi történt, és ráérek majd akkor siránkozni, ha ténylegesen lesz rá okom. Egy órakor nagy reményekkel pattantam újra kocsiba, és a játékterembe igyekeztem. Még le sem parkoltam, amikor a telefonom rezgett. Megálltam, és fél szemmel láttam, hogy Lou írt, és azt is, hogy a kocsija már ott áll a parkolóban. Kezembe kaptam a telefonomat, és olvasni kezdtem.

Louis: Először nem akartam írni, mert nagyon megbántottál, de gondoltam jobb, ha tudod, ok nélkül tetted. Jól sejted, Rico az egyik fiúm volt, akivel gyakran találkozgattam, de mióta téged ismerlek, sem vele, sem mással nem voltam. Az a fiú egyedül csak velem feküdt le, mert szégyelli azt, hogy meleg. Az apja rendszeresen veri, és soha nem fogadná el a fia másságát. Az egyetlen támasza voltam, most mégis szakítottam vele, méghozzá miattad. Lehet, nehéz elfogadnod, de ő több nekem, mint egy egyszerű kapcsolat, mert úgy érzem, vigyáznom kell rá. Ezért öleltem meg, és ezért próbáltalak nyugtatni, de te nem is figyeltél rám. Remélem, Linda elégtételt jelentett számodra, mert ha azt akartad, hogy fájjon, hát elárulom: Kibaszottul fájt!

Leengedtem a kezemből a készüléket. Istenem! Mekkora hülye voltam!

Miért vagyok mindig ilyen önfejű? Miért hagyom, hogy az indulataim vezéreljenek? Meg kellett volna hallgatnom őt, ehelyett rögtön bosszút álltam. Ok nélkül bántottam Louis-t.

Kipattantam a kocsiból, és rohantam be. Még nem történt meg a váltás, mert a pult mögött Timet láttam. Siettem az öltözőbe, de amikor odaértem, megtorpantam. Az ajtó résnyire nyitva volt, és hangok szűrődtek ki rajta. Carl és Louis voltak bent.

– Így jó? – kérdezte Louis.

– Ah, igen. Kicsit fáj, de bírom – lihegte Carl.

Meghűlt a vér az ereimben, és lefagyva hallgatóztam tovább.

– Akkor óvatosabban csinálom – válaszolta Lou.

– Nem. Jöhet durvábban – nyögdécselt Carl, majd hangosan feljajdult. – Ó, ez az!

– Ez nagyon kemény – hallottam ismét Lou-t.

Azt hittem, menten elájulok.

– Nagyon ügyes kezed van – dicsérte Carl még mindig nyöszörögve Louis-t.

Ezek az öltözőben dugnak? Louis-nak van képe? A mellkasom majd szét szakadt a fájdalomtól, amit ebben a pillanatban éreztem.

Hát, basszák meg!

Kivágtam rájuk az ajtót, ami nagy csattanással koppant a falnak. Viszont amikor megláttam őket, legszívesebben a föld alá süllyedtem volna szégyenemben. Carl félmeztelenül a padon ült, mögötte Louis felöltözve, és a fiú vállát masszírozta. A drámai bevonulásomra mindketten összerezzentek, és felém kapták a fejüket. Úgy néztek rám, mintha egy félőrült lennék, és valljuk be, igazuk is volt. Megőrjített a tudat, hogy Louis mással van.

– Már ott kellene lennünk, igaz? – állt fel Carl, mert azt hihette, azért vagyok dühös, amiért még nincsenek a helyükön. – Bocs, főnök, csak edzettem, és beállt a vállam, de már megyek is – húzta magára sietően a pólóját és az inget.

Louis csak döbbenten engem bámult, és én is őt. Nem csalt meg, és tegnap sem csinált semmit. Megint én voltam a hülye. De mindez csak azért történhetett meg, mert annyira nagyon szerettem őt, és nem akartam elveszíteni.

Nem is figyeltem Carlra, ahogy elsietett mellettem, csak Lou-t néztem még mindig. Azok a csodálatos kék szemek megbántottságot rejtegettek, de mégis csillogtak. Szempillantás alatt megtettem azt a három lépest, ami köztünk volt. Megragadtam Lou karját, és átvonszoltam magammal az irodába, ahol rögtön szembefordultam vele.

Annyi mindent akartam mondani, de nem jöttek a szavak, pedig talán arra várt. Az ajkaira néztem, melyek oly nagyon hívogattak. Kellett nekem. Louis mindennél jobban kellett nekem.

– Szeretlek – formáltam meg mégis az egyelten szót, ami kikívánkozott belőlem, és az ajkaira hajoltam.

Szegénynek nagyot koppant a feje az ajtón a hevességemtől, de a karjai máris engem öleltek. Ennyi elég volt ahhoz, hogy dőljenek belőlem a szavak, miközben végig őt csókoltam.

– Féltem, hogy elveszítelek. Annyira nagyon szeretlek, Lou! Ne haragudj rám, kérlek!

A derekamba mart, és még közelebb húzott magához.

– Fájdalmat okoztál, bébi – suttogta az ajkaimra. – Az a szerencséd, hogy én is nagyon szeretlek téged.

Ha nem tombolt volna a testemben a vágy, biztos, hogy elsírom magam. Most azonban valami eszméletlen módon kívántam Louis-t.

– Akarlak – nyomtam hozzá a merevedésem, mire Louis keze azonnal becsúszott az ingem alá.

Tenyere égette a bőrömet, de mindenhol érezni akartam. Mindent akartam Louis-ból, és az sem érdekelt, hol vagyunk. Lehúztam róla a pólóját, és a szemébe néztem, miközben ő az ingemet gombolta. Szerelmes csillogást láttam bennük, és elolvadtam ettől a tekintettől. Nem tétováztam. Máris a nadrágját gomboltam, és amint megszabadultam az ingemtől, újra Louis ajkait ízlelgettem. Tanultam tőle, úgyhogy tudtam, mit kell csinálnom.

Sietősen kigomboltam a saját nadrágomat, hogy megszüntessem a kényelmetlen nyomást, és máris Louis nyakát puszilgattam. Ahogy ő csinálta velem, ott a zuhanyzóban. Pont úgy toltam egyre lejjebb a nadrágját, és haladtam a nyelvemmel a hasa irányába. Elbódított a bőre illata és a halk sóhajai, amelyeket legszívesebben éjjel-nappal hallgattam volna. Ám, amikor a hasához értem, Louis megállított.

– Még nem vagy kész rá – húzott volna fel magához.

Dehogy nem voltam kész! Semmire sem vágytam jobban, csak, hogy én is megízlelhessem őt.

– Emlékszel? Nekem is lehet egy kérésem. Ez lesz az – mosolyogtam fel rá, és akkor már a kezemben tartottam kőkemény merevedését.

Louis szaggatottan szívta be a levegőt, és a fejét oldalra biccentve jelezte, hogy nem száll vitába velem. Hiába is tette volna. Előtte térdeltem, és a gyönyörű férfiasságát csodáltam. Sosem panaszkodhattam a méreteimre, de Louis jócskán túltett rajtam, már ami a körméretét illette. Kívánatosan formás volt, és én azonnal meg is akartam kóstolni.

Izgultam, mert tudtam, hogy nem leszek olyan ügyes, mint ő, hiszen semmiféle gyakorlatom nem volt benne, ezért csak arra támaszkodhattam, én hogyan szerettem. Megnedvesítettem a nyelvemmel a makkját, közben a kezem lassan mozgattam rajta. Sok nyálat használtam, hogy minél élvezetesebb legyen neki, majd lassan a számba vettem.

– Ah, bébi! – nyögött fel egyből, és nekem nagyon kellett ez a biztatás.

Először csak kicsit engedtem a számba, majd újra és újra, egyre mélyebben. Nem éreztem semmi különöset, azon kívül, hogy a farkam fájdalmasan lüktetett odalent, és azt, hogy az állkapcsom ki fog állni, de nem érdekelt. A kezemmel rásegítve szívogattam, és próbáltam a lehető legmélyebbre engedni a torkomon. Louis a hajamba markolt, és előre lendítette a csípőjét. A mozdulat váratlanul ért, hátra kaptam a fejem, mert köhögnöm kellett.

– Ne haragudj – szabadkozott fátyolos hangon.

Könnyes szemmel néztem fel rá.

– Nem gond.

– Jól csinálod – biztatott mosolyogva, én pedig nyomban folytattam is.

Végig akartam csinálni. A számmal akartam kielégíteni. Már némileg rutinosabb mozdulatokkal izgattam, Lou pedig elégedetten nyögdécselt. Elvettem a kezem, és csak a számmal folytattam. Azt én is szerettem, és reméltem, hogy ő is. Ez bejött, mert Louis egy hangosat káromkodott. Cuppanó hangot hallatva engedtem ki a számból, újra rámarkoltam a farkára, és gyors ütemben pumpálni kezdtem.

– Harr… Harry – nyögte Louis, és hirtelen telibe spriccelte az arcomat.

Hát, nem éppen így terveztem. Az ingem után nyúltam, és letöröltem magam. Louis felhúzott magához.

– Egy igazi örült vagy – mondta vigyorogva, és már húzta is lejjebb a nadrágomat. – Most visszakapod – fenyegetőzött, és mielőtt bármit mondhattam volna, már a szájában voltam.

Nagyjából két perccel bírtam tovább, mint első alkalommal. Louis nagyon értette a dolgát, és hiába is akartam elhúzni az élvezeteket, hiszen annyira kibaszottul jól csinálta, egyszerűen nem ment. Olyat élveztem, hogy a lábaim nem bírták tovább, és lerogytam elé. Kipirulva néztünk egymásra, és miközben a nadrágjainkat igazgattuk magunkra, nevetni kezdtünk.

– Annyira viccesen festettél, amikor ránk rontottál – ült le az ajtó elé Lou, és maga mellé húzott.

– Félreérthető volt. Azt hittem, hogy ti… Carl tuti hülyének nézett – csóváltam a fejem.

– Ne foglalkozz vele – karolta át a vállam, és egy puszit adott az arcomra. – Viszont, tegnap nagyon kegyetlen voltál velem – korholt meg gyengéden.

– Ne haragudj! Dühös voltam és nem gondolkoztam. Nem volt semmi Lindával. Lekoptattam, ahogy azt ígértem neked. Nem is tudtam volna megtenni.

Louis hirtelen átfordult, és szemből az ölembe ült.

– Szeretsz? Tényleg szeretsz engem? – kérdezte csillogó szemmel.

– Fura, igaz? – kuncogtam. – Elvetted az eszem, Lou. Állandóan csak te jársz a fejemben. Veled akarok lenni, és nem csak a hülye egyezségünk miatt. Ez számomra már rég nem az…

– Nekem sosem volt az. Szinte azonnal beléd szerettem, és csak reménykedni tudtam, hogy egyszer te is így érzel majd.

– Kockáztattál – simogattam meg a szép arcát, ami már visszanyerte az eredeti színét, és kevésbé volt kipirult.

– Érted megérte. Vállaltam, hogy összetöröd a szívem.

Olyan lágyan nézett rám, majd elolvadtam a karjaiban.

– Akkor járunk? – tettem fel a kérdés szélesen vigyorogva.

– Még szép! Úgyis túl sokszor hallottam már tőled, hogy nem járunk. Épp ideje lesz az ellenkezőjét hajtogatnod. – Magához szorított, majd újra a szemembe nézett. – Szeretnék még veled maradni, de már rég dolgoznom kellene – sóhajtotta.

– Akkor hozz nekem egy munkaruhát. Carlt hazaküldjük, és végigviszem veled a műszakot – feleltem egy hirtelen ötlettől vezérelve.

– Imádlak – adott egy cuppanós csókot, és már fel is pattant.

Mosolyogva néztem utána. Ez a bolond még a pólóját sem vette fel, úgy szaladt ki az irodámból. Még nagyon sok mindent meg kell beszélnem vele, de lesz időnk rá. Alig vártam, hogy Niallnek elújságolhassam a híreket.

Mától egy fiúval járok. Elképesztő!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése